Miken massun kasvu on ottanut kunnon loppu rutistuksen. Mingo on edelleen hyvin voiva, mutta iltaisin pennut discoilevat mahassa ja se laittaa Mingon vähän pyörimään ympärikämppää kieli ulkona. Pentujen liikkeet näkyvät ja tuntuvat selvästi. 

Koko tiineyden ajan Mingo on ollut normaaliakin enemmän läheisyyden ja hellyyden kipeä. Ruoka on maistunut erittäin hyvin, jopa liiankin. Meinaan pöydältä ja roskiksesta häviää kummasti kaikki syötävä, jos ei pidä koiraa silmällä. Varastelua se ei ole muutoin koskaan harrastanut. Nyt viimeisen viikon aikana Mingo on alkanut vahtimaan enemmän. 

Tässä sitä nyt sitten vaan odotellaan! Jos äitiinsä tulee niin pennut syntyvät ensi sunnuntaina. Saas nähdä! Tässä tulevasta mammasta kuva. Kuvassa maha ei näytä ihan niin isolta mitä on luonnossa.



Amppulainen oli meillä yökylässä viime yönä. Aamulla lähdettiin mätsäreihin Kangasalle. Amppu valittiin 60 koirasta "Kangasalan Kaunottareksi" ! Palkinnoksi Amppu sai hienon ruusukkeen, Royal Canin koirankoulutus DVD:n ja kahdelle 2päivän liput ensi viikonloppuna järjestettävään Tampereen KV:n ! Itse en voi näyttelyihin lähteä Mingon takia, mutta toivottavasti Ampun kotijoukot poikkeavat koiria ihastelemaan. Ampun emäntä saa varmasti myös lainata tuota hieno "Kangasalan Kaunotar"- ruusuketta jos paikalliseen halajaa

Tässä muutama kuva Amppulampusta:


Viivin nenä kuvassa mukana