Pennut ovat, yhtä lukuunottamat, vaeltaneet ympäri Suomea omien laumojensa luokse. Haikealta tuntuu, mutta olen niin iloinen siitä, että  kaikille pennuille on löytynyt aivan loistavat kodit ja kotiutumiset ovat sujuneet hienosti!!Ei voi kyllä muuta sanoa, kun että aika luottavaisia viilipyttyjä ovat kaikki pennut olleet.

Yritän mahdollisimman pian päivitellä kotisivuja jotta saan uusia kuvia näkyviin. Tällä hetkellä töissä on hallittu kaaos remontin takia, joka on vienyt kaikki voimani ja aikani nörtteilyyn :).

Vennulle on aukaistu oma blogi, josta voi pojan kasvua ja touhuja seurailla -> Vennu The Vesikoira

Tässä muutama kuva pennuista:

Lennu uuteen kotiin juuri saapuneena :) (kuva Joannina Mattson)

Kuro uudessa kodissaan (kuva Laura Sarpalehto)

Adelio

Aada eli Amppu


Toissa viikonloppuna ajelin Mingon ja Nenan ( Viivin siskopuoli) kanssa Turkuun näyttelyihin.  Oli hieno päivä ;)! Paikalla oli paljon tuttuja joita en ole nähnyt hetkeen. Tuomari oli todella tiukka ja selvästi tykkäsi isoista ja massiivisista perroista. Montaa ERIä ei herunut.

Mingo EH AVK2  Arvostelu

Lillin arvostelu: "Rodulle tyypillinen narttu. Erittäin hyvä pää ja erittäin hyvä runko. Erittäin hyvä koko ja riittävä massa. Feminiininen ilme. Oikeat, hyvät liikkeet."
AVO EH, AVK 3

Viivin emä Nuka oli pitkästä aikaa kehässä ja sai ERIn ja oli VSP-veteraani! Onnea Nuka-mummo!!!

Siskokset kuin ilvekset...vai miten se meni? :)

Sera on siirretty synnyin konnuilleen jossa valmentajani otti sen kuukauden ajaksi ratsutukseen. Innolla odotan, että pääsen taas pitkästä aikaa itse selkään ja vielä "uuden" hevosen selkään. Tässä pari tosi tummaa kuvaa Serasta ja Iitusta.

Ja Sera vapaalla: