Ostin kaverini vanhan kameran joten voitte varmaan arvata mitä tällä viikolla on tehty :D. No kuvattu elukoita tietty!! Viivi nauttii kun sitä kuvataan.Tapittaa vaan paikoillaan, räpsyttelee silmiään ja kaunistelee. Mikkeä kuvaamiset ei kiinnosta, kun neiti on niin kiireinen :). "Ota ny sitten äkkiä se kuva, kauaa en kerkee tässä seisoskelee". Sera suvaitsee muutaman kuvan. Jos kuvaaminen kestää neidin mielestä liian kauan, kääntää Sera pään pois niin ettei siitä saa millään hyvää kuvaa :S.

Ollaan tehty pitkiä peltolenkkejä paljon. Yhtenä päivänä, kun oltiin pellolla koirat vapaana, 3 rusakkoa juoksi ihan meidän viereen vaikka näkivät koirat. Kummallista. Viivi piti kyllä huolen, että rusakot pysyvät metsässä ;). Rouva lähti ajamaan ruakoita eikä tullut takasin vaikka huutelin. Mingo onneksi palasi. Lähdimme Mingon kanssa kävelemään kotia kohti, kun koiraa ei näkynyt. Hetken pästä huomasin, että Viivi tuli perässä kieli roikkuen. Kyllä kelpas taas nukkua kauneusunia koko loppu päivä. 

Viivin "pikkusisko" Nuppu (GP's Hecho EnFinland) kävi suorittamassa käyttäytymiskokeen hyväksytysti ja sai nimensä eteen BH- tunnuksen. Viiviä vähän nolottaa, kun pikkusisko kerkesi ensin :). Noh...kyllä mekin kunhan saadaan seuraaminen kuntoon. ONNEA NUPULLE JA PÄIVILLE vielä kerran!!

535452.jpg

BH Nuppu (Hämeenlinna KV 2006 PN1 VSP SERT CACIB)

 

535454.jpg

Äiti onko pakko???

 

535496.jpg

Keppi on pop.

 

535456.jpg

Lääh lääh heitä äiti lisää

 

535465.jpg

nam nam nam nam

 

535518.jpg

En oo ennen juoksuttanut hevosta ja kuvannut kameralla samaan aikaan :).

Kävin tänään juoksuttamassa Seran. Tamma oli tänään kuin ihmisen mieli. Toimi ajatuksesta. Aivan ihanaa. Harjoiteltiin siirtymisiä. Sera kuunteli tarkaan ääntä ja keskittyi muutenkin tosi hyvin.Täytyis taas kiivetä selkään pitkästä aikaa.