Viime lauantaina oli sitten tämä, ainakin meillä odotettu, mökkireissu kavereiden kanssa. Vaikka suurinosa peruikin tulonsa, oli meillä hieno päivä ja koirat saivat juosta pitkin metsää ja eteläiset kaveritkin pääsivät piehtaroimaan kunnolla syvään lumeen (terveisiä vaan Lillille ja Santulle! ;))
Kokoonpano oli seuraava: Annika,Annikan sisko Heidi ja Dori (GP's Neblina Dorada), Marjo ja Minni (GP's Nevisca Nautica), Saila ja Lilli (GP's Nadador Nordica), Enna ja Santtu (GP's Sanchio), Oskari ja pikkupentu-Nena (GP's Rhianu), Heidi ja Billy ja minä, Viivi,Mingo ja Moritz (GP's Nublado Nunca).
Pikkulenkin jälkeen  koirahieroja Anne Krank tuli pitämään pienen luennon koiran lihashuollosta ja sen merkityksestä. Jokainen sai kokeilla vähän venytyksiä omalla koiralla ja kaikki saivat mukaan vielä pienen nivaskan "opiskelumateriaalia". Lilli ja Billy taisivat olla ainoat koirat jotka malttoivat kunnolla rentoutua venyteltäväksi. Oli kivaa oppia taas jotain uutta koirista ja niiden hoidosta!Kiitos Anne!
Luennon jälkeen me jäljelle jäävät paistettiin makkaraa ja istuttiin iltaa viinilasien ääressä :). Pieni perrovisakin pidettiin illalla josta Saila kaappasi voittopussin. Nukkumaan mentäessä palohälytin häiritsi meitä aika reippaanlailla vaikka takan ja leivinuunin pesissä ei enää mikään palanutkaan.
Kun vihdoin saatiin hälytin olemaan hiljaa, oli mökin lämpö päästetty harakoille tuuletuksien takia. Uni taisi loppupeleissä tulla kaikkien silmää aika pian.

Aamulla Minnin, Lillin ja Viivin leikki taisi herättää meidät. Lähdimme mökiltä pienen siisteytymisen jälkeen ajamaan kohti Pirkkahallia jossa pidettiin joka vuotinen KV näyttely.
Minni ja Lilli oli ilmoitettu rotukehään. Minnille tämä oli ensimmäinen näyttelyissä käynti! Alkujänityksen jälkeen Minni käyttäytyi oikein hienosti. Kehässä oli tuomaroimassa serbialainen Dusan Paunovich.
Kehässä en uskaltanut vaatia Minniltä kauheasti ettei jää ihan huonoa fiilistä näyttelyistä lapsen mieleen.
Tuomarin mielestä Minni oli EH:n arvoinen vaikka hieman jännittikin ja tuomari mainitsi sen muuten upeassa arvostelussa. Lilli sisko vetäisi aivan upealla naruturkillaan ERIn ja oli JUK3!Loistavaa Saila ja Lilli!!
Paras narttu-kehässä esitin vielä Lillin, mutta emme päässeet siitä enää jatkamaan.
Näytelmien jälkeen ajelin vielä Minnin kikkurat alas.

Illalla oltiin koirien kanssa niin poikki ettei enää jaksettu tallille lähteä vaan jäätiin pitämään sohvaa pystyssä..:)

Kuvia mökkireissusta tulossa vielä tällä viikolla tähän osoitteeseen.
Neljä ensimmäistä kuvaa on ottanut Nenan isäntä Oskari.