Täällä vietellään ehkä vuoden kiireisintä aikaa Cool ! Kirjoittelut ja kuvien laitot ovat sattuneesta syystä vähän jääneet. Kuvia kyllä on ja paljon, mutta jostain syystä eivät ole päätyneet tänne asti. Oma läppärini on tänään todettu lopullisesti kuolleeksi, kun 4 viikon huolto ei tuonut toivottua tulosta, ainoastaan ison laskun Päättämätön. Kyllähän se melkein 2 vuotta kestikin, voi jeesus tätä uutta teknologiaa! Uuden koneen metsästys siis alkaa, joten päivityksiä tiedossa vähän harvemmin.

Pennelit kasvavat huimaa vauhtia! Hampaita pukkaa ja niitä on heti testattavat housun lahkeisiin, ihmisten varpaisiin ja sormiin, Viivin tisseihin ja mattojen reinoihin. Noutoviettiä tuntuu olevan kaikilla, kun kanniskelevat leluja, vessapaperirullia, sanomalehtiä ja mitä ikinä irti saavatkin. Ehkä hauskin leikki on tähän asti ollut verhoissa roikkuminenNauru. Ihan pientä makkarajälkeä olen parin pennun kanssa kokeillut ja hienosti toimii!

Vauhtia lapsissa kyllä riittää! Täysiä juoksu, laukkapiruetit paikallaan ja kiipeily kaikkeen mahdolliseen ovat nyt arki päivää. Ovat kyllä syötävän suloisia kun seisovat rivissä hännät hulluna heiluen ja tapittavat isoilla, pyöreillä nappisilmillään suoraan silmiin kysyen, että "mitäs uutta ja hauskaa tänään tehtäisiin?Kieli ulkona". Viivi ja Mikke ovat todenneet parhaaksi pysyä hieman kauempana, kun ipanat rellestään pitkin taloa, kissoista puhumattakaan.

Iltaruuan jälkeen pennut viedään yöksi omaan huoneeseen jossa ne nukkuvat kuin maanomistajat selälleen jalat joka suuntaan sojottaen. Vain pieniä vingahduksia ja murinoita kuuluu pikkuperroista kun ovat unten mailla.

Tässä he nyt sitten taas ovat:


narttu Pacoritas Afrodita


narttu  Pacoritas Ada Amaya "Aada"


narttu Pacoritas Aida Almendra


uros Pacoritas Alan Almanzor  "Vennu"


uros Pacoritas Al Aquilino


uros Aldo Armando  "Kuro"


uros Pacoritas Adan Adelio


uros Pacoritas Al Aladino


uros Pacoritas Alfenso "Unto"