Kirjottelen tässä etukäteen kun en huomenna kumminkaan kerkeä.. Elikkäs huomenna 20.11. täyttää Mingo sisaruksineen 1 vuotta!!ONNEA MORITZ,SISU,DORI,NERI,FIIA,MINNI,LILLI JA MINGO!!

1073196.jpg
Viivi vuosi sitten :S

1073191.jpg
Pennut 2 vrk ikäisenä

1073190.jpg

1073192.jpg
Maitobaarin kantikset

1073189.jpg
Mikke opettelee istumista :)


Sitten huonompia uutisia:
 Pili alkoi viime yönä oksentelemaan ja kouristelemaan takapäätään. Eläinlääkäri oli laittanut herran tippaan ja ottanut röntgenkuvan. Onneksi ei sen pahempaa kuin suolitukos. Nyt Killeri saa kiskoa öljyä napaansa. Onneksi on alkanut jo paranemaan.
Seralle on laitettu ensimmäisen kerran kaikki 4 kenkää, joka jalkaan nastarenkailla :). Neiti on reijittänyt jalkojansa oikein kunnolla hokkien kanssa. Joko Sera itse tai joku kämppiksistä on saanut Seran vasempaan sisäjalkaan ison haavan. Onneksi itse haava on "hyvännäköinen",eikä mädi. Kiitos pakkasten!Mutta koko jalka on niin turvonnut ettei oikein polvea eroita. Eläinlääkäri epäilee imusolmukkeentulehdusta ja soitti apteekkiin sulfakuurin haettavaksi. Ja mukavasti nyt on tosi moni apteekki kiinni lakon takia, joten joudun odottelemaan lääkettä. Huomenna toivottavasti saadaan!
Toivottavasti saadaan neiti paranemaan pian niin päästään taas ratsastelemaan!