Tällä viikolla ollaan tehty muuttoa. Pikku hiljaa kaikki kampeet on siirretty maaseudun rauhaan Kangasalle. Nyt koirilla on tilaa juosta vapaana pihassa ja rantaankin on vain 50 metriä matkaa :). Jokainen voi kuvitella mitä meillä harrastetaan päivittäin.

Nyt viikonloppu on mennyt näyttelyissä.
Eilen Mingo oli Toijalassa ryhmänäyttelyssä. Tuloksena sieltä ERI NUK2 PN4. Norjalaisen tuomarin mieleen taisi olla enemmän ruskeat perrot, kun järjestystä katsoi. Kova herjanheittäjäkin tuomari näytti olevan, joka oli ihan kiva, kun näyttelyt tuntuvat olevan aina vähän semmoisia jäykistelypaikkoja ;D.
Päivä oli kiva, huonoista ajo-ohjeista huolimatta. Kiitos Mokan ja Monan äippä Tiina seurueineen seurasta!

Tänään oltiin sitten Lohjalla ryhmänäyttelyssä. Ainokaisena kikkurana Mikke PN1 ROP ja se kyllä se SERTikin sieltä tuli! Hienoa! ERIn saaminen vähän ihmetytti, koska Mingo peruutti tuomarin alta ja ei meinannut antaa koskea. Tapoihin ei kyllä tämmöinen ole kuulunut, mutta luulen että "iskä" ja Viivi kehän laidalla vaikuttivat asiaan. Toivottavasti ei toistu. Ryhmäkehässä käyttäytyi jo omana itseänään, onneksi.

Vihdoinkin jalostustietojärjestelmää on päivitetty! Ja niinkuin sieltä jo näkyy, niin myös Sisulle on tullut lonkkatulokseksi A-A ja kyynärät 0-0! Hieno rivi meillä!!Huomasin myös että Sisun silmät on laitettu terveiksi. Loistavaa!!

Keskiviikkona Mikke on nyt sitten menossa  lonkka- ja kyynärkuviin. 
Viiviltä on agilityreenit nyt pikku tauolla Sauna open air- festareiden takia. Viime maanantaina kun oltiin menossa reeneihin niin oltiin meidän agikentällä rakennettu iso festarilava. Huomenna sitä aletaan purkamaan joten reenit siirtyvät muutaman viikon. Harmi sinäänsä, koska nyt olisi ollut itsellä aikaa kun alkoi kesäloma.

Pari kuvaa Toijalan näytelmistä:

1627796.jpg
1627793.jpg
1627802.jpg
1627810.jpg
1627800.jpg