En olekkaan pitkään aikaan jaksanu/viittinyt/kerennyt kirjoittelemaan tänne tapahtumia. Ulkoasukin piti muuttaa kun edellinen oli poistunut.
Mitään kovin mullistavaa ei ole viime aikoina tapahtunut... Olen ollut koiravahtina vanhempieni luona jo kaksi viikkoa ja vielä olisi puolikas edessä. Koko muu perhe otti ja lähti Thaimaaseen melkein 3:ksi viikkoksi ja jättivät mut 3 koiran, hevosen ja 2 kissan vahdiksi. Ei mee taas nallekarkit ihan tasan..:S
No Billy, Viivi ja Mingo on saanut viipottaa maaseudun rauhassa ja vahtia isoa omakotitaloa.

Mingon serkku Santtu-poika (GP's Sanchio) kävi pari viikkoa sitten likkojen kanssa leikkimässä. Tehtiin Ennan ja koirien kanssa pikku lenkki niin koirat saivat vähän tuuletella. Mingolla ja Santulla löytyi heti yhteinen leikkisävel ja taas mentiin täysiä :).

Viime viikonloppuna saatiin vieraita Kalajoelta, Nerin emännät majoittuivat meille yhdeksi yöksi. Nadadorin mamma Tarukin tuli pikkuisen mustuaisen, Millin (GP's Rhianna), ja Turkan  kanssa meille yöksi. Mingon rakastui aivan täysin Milliin! Mikke ei ole koskaan ollut niin pienen pennun kanssa tekemisissä. Mutta todella hienosti leikkivät yhdessä :). Milli oli tosi reipas tyttö ja heti pienen alkujännityksen jälkeen neiti jo viipottikin muiden koirien mukana. Millistä ja Neristä voi lukea täältä.
Turkka oli tietenkin aivan sekaisin Viivistä ja Viivi siitä :). Voi sitä flirttailua :9..

Viivillä on alkamassa juoksut. Huomaa, kun koko koira on muuttunut ihan sokeaksi puurokorvaksi ja mielellään karkailee pihalta hajujen perään metsään. Vasta kun on huutanut kurkkusuorana muutaman minuutin niin Viivi tulee jostain metsästä kysyäkseen ,että oliko jotain asiaa... huoh..

Sera-rintamalle kuuluu tällä hetkellä ihan hyvää. meillä on ollut ongelmana kengitykset lähi aikoina. Vaikka Seran on rauhoittanut niin se ei anna kengittää vaan latoo kengittäjän pakkeineen tallin seinään. Rupesi olemaan pelinappulat aikas lopussa kunnes kuulin sellaisesta miehestä joka tekee paljon ongelmahevosten kengityksiä. Soitin hänelle ja kerroin meidän tilanteen. Lupasi tulla kokeilemaan sillä ehdolla että hevosta ei rauhoiteta. Sanoi että ellei se saa Seralle kenkiä jalkaan kuudessa tunnissa niin mietitään sitten rauhoittavaa. Noh sanoin vaan että sopii yrittää..kauhean korkealla eivät odotukset olleet.

Mutta tämä kengittäjä taisi olla joku meedio tai taikuri, tai ainakin jokin salahuumaaja! En meinannut uskoa silmiäni, kun setä iski neidille joka jalkaan kengät kaikkineen kärkinauloineenkin ilman rauhoitusta,ilman taisteluita ja vielä kahdessa tunnissa! Olin niin onnessani että meinasin halata kengittäjä setää :D. Neljä edellistä kengittäjää on sanonut etteivät enää halua tulla Seraa kengittämään ja tämä lupasi tulla aina 7 viikon välein.Jes! Yksi ongelma on taas ratkaistu ! *koputtaa puuta*

Mingon sisko Fiia sai kennelliitosta lonkka- ja kyynärkuva vahvistukset, lonkat A-A ja kyynärät 0-0. Loistavaa!!Nerillä oli tullut allergiatestien tulokset: Nauta, sika, lammas, ankka, vehnä ja soija! Harmittaa kovasti! Neri on alottanut uuden ruokavalion ja saanut kortisonia kutinoihin. Ovat alkaneet kuulemma auttamaan. Oireili kutisemalla, silmätulehduksena ja tassujen kalvaamisella :(.  Toivottavasti uudella  ruualla saadaan kutinat kuriin .

Kuvat Emmi Männistö
1335790.jpg
Viivi

1335791.jpg
Mingo the Mustuainen ja sen täti Milli the Mustuainen