Kiitos kaikille joulukorteista ja muistamisesta!!Ihan nolottaa, kun tulee noin paljon joulukortteja enkä itse ole lähettänyt (taaskaan) yhtään korttia. Näin joulun alla työt vievät kaiken ajan,huh...no ammatinvalintakysymys.. Meillä koirailut on jäänyt inhottavan vähälle :(. Onneksi Viivi ja Mingo on saanut olla jonkin verran "mummon ja papan" luona.

Tämä vuosi on kohta pulkassa. Mingo on osoittautunut loistavaksi harrastekoiraksi,joten tarkoitus nyt jatkaa TOKOa ensi vuonnakin. Näyttelyt on  mennyt hienosti neidillä. Ensi vuonna jatkamme niitäkin...

Viivillä on ollut vähän rauhallisempi vuosi, kun mitään ei kunnolla harrastettu. Ensi vuonna olisi tarkoitus myös Viivin kanssa ruveta taas toimimaan ;) suuntaan jos toiseen. Lapsenvahdin roolin Viivi on omaksunut erinomaisesti :D!ja lapsena tarkoitan nyt Mingoa ;)..

Billy kävi tämän vuoden viimeisessä näyttelyssä, Voittaja-07 Tulokset

Sera on nyt pari kuukautta epäsäännöllisesti aristellut selkäänsä, joten ratsastus on jäänyt vähäisiksi. Huomenna olisi tarkoitus tulla hierojan katsomaan, että mistä kiikastaa. Toivon eniten ettei ainakaan takasen vennoista vuohisista. Olettaen ettei ole mitään vakavaa, niin tarkoitus olisi sisään ratsastaa Sera kevään aikana. Kesän ajan neiti voisi lomailla ja syksyllä sitten koulutukseen. Saas nähdä..

Ensi vuonna Viivin ja Mingon olisi tarkoitus mennä terveystutkimuksiin. Siitä tulikin mieleen, että Mingon sisko Neri kävi viime viikolla lonkka- ja kyynärkuvissa. Kuvat lähtivät kennelliittoon; lonkat A-A:na ja kyynärät 0-0:na.! Tassut ristissä toivotaan,että tulisivat samanlaisina takaisin.

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA JA RAUHALLISTA UUTTA VUOTTA 2008 KAIKILLE!!!!!

1143999.jpg

Toivottaa meirän gänggi

PS. Voi kuinka kaunis kuva vesikoirien rotuyhdistyksen sivuilla!!!www.vesikoirat.fi