Tällä viikolla pennut ovat täyttäneet 12vkoa ja ovat käyneet eläinlääkärin luona. Pennut ovat saaneet lääkäreiltä paljon kehuja reippaudestaan ja avoimmuudestaan! Hienoa!

Almalla (Aida Almenda) alakulmurit (tai lähinnä alaleuka) kasvoivat itsestään oikeille kohdilleen joten hampaiden poistoa eläinlääkärin mukaan ei tarvitse tehdä. Samoin Pimun (Afrodita) toinen alakulmuri, toisen kanssa lääkäri tekee päätöksen seuraavalla rokotuskerralla.

Loistava uutinen oli myös, että Peetun (Adan Adelio) sydämestä ei kuulunut enää minkäänlaisia sivuääniä! Pentua tässä 12 viikkoa seuranneena en olisi voinutkaan uskoa, että sillä olisi mitään vakavaa ollutkaan. Eläinlääkärin puheiden takia pelkäsi kuitenkin pahinta. Nyt asian varmistuessa luovutin tänään Peetun oman uuden laumansa luokse. Aika haikea olo vaikka koko ajan on yrittänyt asennoitua siihen, ettei pentu ole kotiin jäämässäkään. Kovasti sitä vaan aina kiintyy näihin nelijalkaisiin!En voi edes kuvitella miltä tuntuisi 15 vuoden jälkeen luopua koirasta...

Vielä Peetun lääkärireissusta sen verran, että lääkäri ei löytänyt laitteellaa pennusta mikrosirua, joka sille 5 vkoa sitten oli laitettu! Pyysi vielä toisenkin lääkärin kokeilemaan ja kokeilivat kahdella eri laitteella koko koiran läpikotaisin, mutta tuloksetta. Sen jälkeen pentu vietiin röntgenkuviin ja kaikkien ihmetykseksi ei sitä löytynyt myöskään kuvista. Lääkäri sanoi, että on erittäin harvinaista, että se sieltä ulos tulee, mutta näin on nyt tainnut käydä! Penneli sai nyt siis uuden mikrosirun! :)

Tässä kuvia pojasta ja vähän muistakin ötököistä!

 

 

Viivi hakee naapreiden heppaa leikkiin! :)

 

Seran "4 vkon aktiivikoulutus"-rupeama on nyt ohi. Itse nousen ensi viikolla selkään vähän tunnustelemaan Iitun "tekelettä" :9. Iitu jatkaa edelleen Seran ratsastusta rahapussini saneleman määrän kuukaudessa ja tarkoitus olisi itse käydä tunneilla ainakin kerran viikkoon, jotta tässä johonkin suuntaan kehityttäisiin (etenkin minä!). Paljon on Sera oppinut uusia temppuja 4 viikossa, ihan uskomatonta. Kaippa sitä oppii, kun on hyvä opettaja!Iitulle IIIISSSOOOO KIIITOOSS!!!

Lisää kuvia Serasta täältä!