Viivin kanssa ensimmäinen aglitytunti takana ja toista huomenna innolla odotamme!
Ensimmäisellä tunnilla käsiteltiin kolmen esteen sarja, puomi ja kepit. Puomin ja kepit Viivi meni innoissaan eikä niissä mitään ongelmia.
Esteissä Viippaus hokasi että ne voi alittaa! Likka veteli alta vaikka kuinka niitä laskimme. Kun rima oli niin alhaalla ettei se mahtunut juoksemaan sieltä alta niin se juoksi vaan esteen läpi.huoh. Kokeilimme kaikennäköisiä kikkoja jotta neiti suostuisi hyppäämään riman yli. Viimein löytyi se oikea! Heitin Viiville ennen estettä pallon jyrkästi ylä viistoon josta pää nousi ylös ja este hypättiin.
En olisi uskonut että esteiden hyppely olisi tullut ongelmaksi, koska niitä on hypitty ja PALJON! Hevosten esteissä tosin puomit ovat niin painavia, verrattuna näihin rimoihin ,ettei niitä päin kannata kauheasti juosta.

Puomin Viivi meni hienosti!Se selvästikkin nauttii kun saa kiivetä korkealle. Harjoiteltiin kontakstia puomin päähän niin että Viiivi istuu ihan puomin reunalla mutta etutassut olivat jo maassa. Aika nopeasti se sen tajusi, kun tarjosi jo toisella kertaa itse istumista, tosin etutassut vielä puomilla.

Intoa ja vauhtia ei neidiltä reeneissä puuttunut! Aina ennen estettä kun pyysin Viivin istumaan ja odottamaan lähtökäskyä niin Viivi aivan tärisi ja piti sellaista pientä ininää, kun ei meinannut housuissa pysyä :).

Seran kanssa on aloitettu nyt pieni tehoreeni jos kerkeisi sen sisäänratsastaa ennen laidunkautta. Kaverini päivi on ollut korvaamattomana apuna, pilottina ja kouluttajana!

1547354.jpg

1547358.jpg
Viivin äitienpäivälahja :)

1547363.jpg
Mingolla alkaa olemaan jo sen verran karvaa että auringossa on aikas kuuma

1547377.jpg
Sera paistattelee vaikka selässä pilottit vaan vaihtuu

1547369.jpg
Ratsastuksen jälkeen maistui mutakylpy