Ärsyttävää, kun päiitin blogin noin viikko sitten, mutta koskaan se pitkäkirjoitus ei tullut julki. Enkä tajuu, että mihinkä se on nyt hävinnyt :(. No yritän muistella mitä kirjoittelin ja laittelen uutta!



Minkelirinkeli on nyt siis astutettu. Poikaystävä on Diego Pieksämäeltä. Poika emäntineen tulivat vierailulle isoon kaupunkiin, Tampereelle :). Nuorikko tiesi heti mitä hänen piti tehdä ja hommat sujuivat luonnollisesti ;). Nyt odottelemme innolla vielä kolme viikkoa että pääsemme ultralla katsastamaan syntyikö hedelmiä.

Luonteeltaan Diego on aivan ihana! Poika ei turhaan ihmetellyt uutta paikkaa eikä uusia ihmisiä ja koiria vaan tutkaili uusia asioita häntä heiluen. Kauaakaan ei kestänyt kun poika löysi meiltä Viivin ja Miken lelulaatikon :). Sitten täytyi tarkastaa tulevan morsmaikun ja anopin lelut ja niistä pääsevät äänet. Kun mahdollisesti tulevat mummot kahvittelivat, Diego hakeutui pöydän alle kourasaamaan ketarat kattoa kohti <3.

Jättisuuri kiitos Marialle ja Sirpalle sekä emännälle Annukalle!!

Tässä vielä pojasta muutamaa kuva







Viipparilla on hammasonkelma. Huomasin joulun jälkeen, että vasen ylä P4 on aivan hammaskiven peitossa ja siinä näkyy mahdollinen halkeama. Kävin näyttämässä sitä eläinlääkärille, joka varmisti hampaan olevan keskeltä halki. Lääkäri suositteli varaamaan aikaa Tampereen hammasspesialistille. Tottakai lääkäri oli juuri silloin lomalla ja nyt olemme muutaman viikon ajan odottaneet vuoroamme joka on huomenna aamusta. Hammas on nyt tarkoitus putsata ja röntgenkuvata. Lääkäri tekee huomenna päätöksen, että joudutaanko hammas leikkaamaan irti vai saadaanko sitä jotenkin paikattua.

Ihmettelin, kun Viivi ei ole mitenkään valittanut kipeetä hammasta, mutta lääkäri kertoi että koirat ja kissat eivät osaa näyttää suussa olevaa kipua. Kipuilu voi näkyä laiskuutena ja ruuan nirsoiluna sekä pieninä mietintä aikoina ennen jotain toimintaa. Osallistuimme Viivin kanssa vesikoirien agilityviikonloppuun Procanis- hallilla. Siellä Viivi oli jotenkin jännästi lamaantunut. Meni esteet, mutta se into puuttui kokonaan, eikä pallo auttanut yhtään. Siellä myös huomasin, että kun Viivi läähättää niin sen kieli on vinossa vasempaan. Näyttäisi siltä (ja toivonkin), että nämä johtuvat siitä että hammas on ollut kipeä ja Viivi toiminta palautuu normaaliksi jos ja kun hammas otetaan pois.

Tässä muutamia kuvia jäältä:




Viivin Blondi-ilme!