Viime viikonloppuna oltiin molempien koirien kanssa Tamskin agilityn alkeiskurssin pääsykokeissa. Testiin oli osallisena yli 30 koirakkoa joista valittiin 8 parasta. Kolme tuntia kestävässä testissä oli 4 eriosioo; luoksepäästävyys,kontakti,luoksetulo ja A-este. Osioiden välissä "tuomarit" karsivat aina porukkaa. Molemmat, Mingo sekä Viivi pääsivät kaikki osiot läpi. Kurssille valittiin kumminkin vain Viivi. Mingolla on kumminkin vielä ikää aloittaa vaikka ensi syksynä. Innolla odotamme Viivin kanssa ensi viikolla alkavaa kurssia!!

Uimakausi on meillä lähtenyt hyvin käyntiin. Etenkin Mingo on ollut aktiviinen uimari. Viivi lähinnä kahlailee ja piippaa matalammalla ja odottaa että Mikke ui kepin syvemmältä.

Sisu kävi myös terveystarkastuksissa. Lonkat ja kyynärät olivat näyttäneet terveiltä, odotellaan mitä kennelliitosta tulee. Silmäpeileuksen yhteydessä oli toisesta silmästä löytynyt pieni piste, joka saattaa olla harmaakaihia lääkärin mukaan. Joten Sisu myös menee uusintapeilaukseen vuoden päästä. Toivotaan että se ei olisi mitään vakavaa.
Minnin Kilppariarvot tulivat ja ne ovat normaalit. Hienoa!
Todella kivasti pentuja on nyt tarkasteltu! Kiitos siitä myös minun puolesta pentujen taustajoukoille!! Enää tarkastamatta on Mingo,Mortti,Lilli ja Dori, mutta kaikki taitavat olla menossa kuviin lähiakoina. Loistavaa!

1517518.jpg

1517519.jpg

1517515.jpg
Mingo. Viivi ja Mortti

1517516.jpg
Mortti poika pääsi kirjaimellisesti talviturkistaan, kun kävin viemässä trimmerin emännälle.

1517512.jpg
Vappuaattona ajattelin ,että voisi metsäreenien vastapainoksi tehdä pikkukaupunkireissu. Mingo ja Viivi pääsivät mukaan vapputorille! :) Kummatkin olivat todella hienosti ihmismäärästä ja metelistä huolimatta.