Meillä on alkanut uimakausi!
Olin yksi ilta pitkällä lenkillä Viivin, Mingon ja Billyn kanssa. Koirat saivat juoksennella vapaana pelloilla, ja sitä kyllä tekivätkin. Ojat olivat tulvineet pelloille sateiden takia. Jossakin vaiheessa huomasin ettei koirat enää tulleetkaan perässäni. Käännyin ympäri ja näin kuinka koirat olivat menossa jonossa uimaan ojaan Mingon johdatuksella,tietenkin. Mikke oli selkää myöten ojassa, Pili sen perässä ja sitten Viivi.
Onneksi oltiin jo kodin lähellä, koska pieni mustuainen oli aikas kylmissään, kun ei omista turkkiakaan tällä hetkellä. Seuraavana päivänä Viivillä oli vesihäntä, joka onneksi parantui parin päivän sisällä.

Sitten vähän huonompia uutisia..
Käytiin Viivin kanssa eläinlääkärissä silmäpeilauksessa ja ottamassa verikoe kilpirauhasarvojen tarkastusta varten. Lääkäri löysi Viivin oikeasta silmästä epäilyttävää kaihia (katarakta)! Sitä oli vähän, mutta lääkärin mukaan se oli kaihia. Tällä hetkellä Viivi näkee kuitenkin ihan normaalisti. Tarkastuskäynti on 6-12kk päästä jolloin katsotaan että onko se lähtenyt leviämään.
Voi vitsit, harmittaa aivan hirveästi!Mutta mitään ei asialle voi...Onneksi käytin Viivin tarkastuksessa ja se todettiin tässä vaiheessa. Nyt vaan toivotaan sormet ja tassut ristissä ettei se lähde leviämään.
Kilpparitulokset tulevat viikon sisällä, kertoilen sitten niistä lisää.