Nyt on paljon aikaa vietetty pentulaatikossa pentuja seuraillessa. Leikkiminen on aloitettu. Kovaa vauhti tutustutaan uuteen maailmaan tuoksuineen ja äänineen.

Vieraita on käynyt jo pentuja pyörittelemässä. Viime viikonloppuna kennel Abigarradon  Maria poikkesi ystävineen pentuja ihastelemaan ja toivat samalla pennuille ison keltaisen ankkapehmolelun. Ankka on ollut niin pentujen suosiossa, että pennut menevät aina nukkumaan sen päälle. Ankkaa myös jo retuutetaan kovasti ja välillä nuollaa . Ankkareppana!

Pennut ovat saaneet jo maistella kiinteetä ruokaa, mutta ainakin vielä tuntuu Mingonmeijeri olevan paremmassa suosiossa. Maitoa on riittänyt, siitä ei ollut puutetta. Jokaisella on niin isot pallomassut etteivät näytä paljoa nälkää näkevän. Pentue on muutenkin hirveän tyytyväisenoloista sakkia. Vaikka muutama on jo tullut laatikon reunojen yli niin silti ne siellä viihtyvät hyvin. Joka päivä pennut ovat saaneet juoksennelleet muuallakin olohuoneessa.

Fiksujakin ne ovat olleet! Reilu viikko sitten jaoin pentulaatikon kahteen osaan. Toisen puolen peitin sanomalehdillä ikään kuin "vessaksi". Pennut lähes aina tekevät tarpeensa sille puoleella, jes!

Tältä viikolta muutamia kuvia. Huomasin tupssa kun laitoin kuvia koneelle, että selkeesti tulee kuvattua enemmän ruskeita pentuja, kun ovat helpompia kuvata














Otin videokuvaa toissapäivänä pentujen vipeltämisistä.

Tässä pentuset isojen koirien kanssa olohuoneessa tutkintareissulla >>video

Tässä nartut leikkivät >> video