Yksi päivä päätin mennä pitkästä aikaa ratsastamaan  "ihan oikealla" hevosella :). Kun nousin kaverini 5-v, 172cm korkean tamman selkään, naureskelin että ihan varmasti tipun jossain vaiheessa... Hetken ratsasteltuani Fabbe säikähti jotain ja otti pienen sivuaskeleen, jonka johdosta maan vetovoima kiskoi meikämannea liikaa puoleensa ja hetken päästä olin naamalteni hiekkakentällä :D. Olipa taas hauskaa! Eikun takasin selkään ja jatketaan ratsastusta. Fabbe huomasi huonon tasapainoni ja päätti vielä kokeilla, että josko se selässä heiluva idiootti tulisi lopullisesti alas. Neiti vetäisi sellaisen pukin, että hetken aikaa lensin isäni tavoin ilmassa, lentäjän (ex-hornettikuski) tyttöjä kun ollaan ;). Mutta en tippunut, vaan mätkähdin takaisin satulaan! Nauroin niin paljon ettei enää koko ratsastuksesta tullut oikein mitään.Seuraavana päivänä oli paikat niin kipeät, että oksat pois.

Eilen kävin taas hevosen selässä. Tällä kertaa jalkojeni välissä oli 11-v suokkiruuna ,jonka kanssa mentiin tasaisesti ja hötkyilemättä. Tänään taas kävelin töissä, kun olisi jotain housuissa ;D. Kyllä tämä tästä iloksi vielä muuttuu.Täytyy näköjään etsiä ne ratsastustaidot ( ja tasapainon) uudestaan vaikka ratsastanut olen 18 vuotta, 3 vuoden tauko on tehnyt tepposet. Että näillä mennään...
Ensi viikolla ohjelmassa olisi 4 päivää ratsastusta kaverini entisellä kilpahepalla :P.

Toissa päivänä saatiin yllätysvieraita Raahesta! Mingon sisko Fiia poikkesi kylään. Likalla oli makea turkki!Kuvia tulee myöhemmin.
Mingolla alkaisi huomenna TOKO, mutta joudumme jättämään heti väliin, koska mikke ontuu toista takajalkaansa. Oisko nyrjähtänyt leikkiessään pellolla Viivin ja Fiian kanssa.

851453.jpg
Sera ei osaa päättää kummalla puolella ojaa seisoisi. Neidin kompromissi.

851460.jpg 
Viivi matkustaa