Viime perjantaina pakkasimme Minkelin kanssa kassit ja lähdimme kohti Latviaa. Matkaseurueeseen kuului Petra,Juho, Maiju ja Hippi (Miken serkku), Hipin veli Santtu ja parsonit Cinna ja Nasta. Tarkoituksena oli kätevästi ajaa yöllä Tallinnasta Pärnuseen, jossa nukkua aamuun. Aamulla olisimme jatkaneet matkaa Riikaan näyttelypaikalle.
Kello kolme yöllä pääsimme Pärnuseen ja hetken pyörimisen jälkeen löysimme oikean hotellimme. Selvisi, että koirista pitää maksaa 100 euron lisämaksu, eikä sitä ollut mainittu nettisivuilla huoneita varatessa!Pitkän väännön jälkeen päädyimme siihen, että jatketaan ajamista kohti Riikaan. Kun silmät eivät pysyneet enään auki niin pysähdyimme, aluksi bussipysäkille ja myöhemmin huoltoaseman pihaan, nukkumaan.
Riikaan päädyimme aikasin lauantai aamuna. Näyttelyvuorossa oli parsonit. Mingo,Hippi ja Santtu tulivat kannustamaan kavereitaan. Ja hyvin kannustivatkin Cinnasta tuli BaltJW-07 ja Nastasta BaltW-07 ja LV MVA!Onnea! Illalla seurueeseen liittyivät Leila, Tomi, Cami (Viivin sisko) ja Papu.

Sunnuntai aamuna oli perrojen vuoro. Ilmoittautuneita vesiäisiä oli 9. Meidän tulokset tässä:

Mingo  JUK2 junSERT KP                    Cami (GP's Canamo) AVK3 PN5
Hippi (GP's Sirena) JUK3                    Papu (Bonachon Dita) NUK2 PN4  KP
Santtu (GP's Sanchio) JUK2 KP

Kaikki saivat arvosanan erinomainen. Miken arvostelu.
Kasvattajaluokka oli suoraan BIS-kehässä, josta emme päässeet 4 parhaan joukkoon. Kasvattajaluokassa Mingo, Santtu ja Hippi.
Sunnuntai iltana jätettiin koirat hotellille ja lähdettiin tutustumaan "paikalliseen kulttuuriin". Syötiin , juotiin ja leikittiin. Oli todella hauska ilta!
Maanantaina vielä eksyimme oikein kunnolla Riikaan ja melkein myöhästyimme laivasta :).
Kotona odotti aivan innoissaan Viippaus joka sai kauhean hepulin tuliaisleluista :D!

Kokonaisuudessa reissu oli loistava!!Kiitos mahtavasta matkaseurasta!Uutta reissua odotellessa ;D...

Kuvia reissusta tulossa...

1063575.jpg
MatkailijaMiketti

1063571.jpg
Prinsessan portti :)