578605.jpg

Heissan kaikki komeat urokset!!Ja ehkä kaikki muutkin :)!

Tänään oltiin mätsärissä äipän vanhalla koululla. Tuli taas todistettua, että kuka on kuka ja ken on kaikkeista kaunein.

Ensinnäkin pikkusintti Mingo Mustuainen osallistui ensimmäisiin kauneuskilpailuihin. Ja sai tietysti punaisen nauhan (punainen sopii paremmin kuin sininen Mingolle ;) ) . Sintti käyttäytyi tosi hienosti ja äippä oli siitä tosi ylpeä. Oli kuulema antanut tuomarin katsoa hampaat ja kopeloida. Me päivystettiin Pilin kanssa sillä aikaa konttoreissamme (lue: häkissä). Punaisten kehässä Mingo rupesi hieman hyytymään , eikä sijoittunut. Tuomari oli kehunut Miken käyttäytymistä (?!) ja esiintymistä ikäisekseen.Mikke sai palkinnoksi vähän ruokaa ja luita.

Pilinkin kehä meni hienosti! Sai sinisen nauhan (poikien väri) ja sijoittui poikien värissä 3. Saaden myös hienoja palkintoja, esim hienon pallolelun.

Niin ja sitten tietysti oma suoritukseni. No sain tietysti punaisen nauhan (kun vaalean punaisia ei ollut). Punaisten kehässä tuomari valitsi kaikkeista kauneimman koiran ykköseksi. Eli mut tietysti! Sain ruusukkeen, ruokasäkin ja äiti sai reenitakin. BIS-kehässä en enää oikein jaksanut misseillä, kun olin ihan varma voitosta. Joku erehdy varmaan kävi, kun emme sijoittuneet :(. Noh...saattaa sitä sattua paremallekkin. Tärkeintähän on että kaikki tietävät kumminkin kuka se kaunein oli!Palkinnoista viis.

Äippä ja täti räpsi taas jotain kuvia meistä :P

 

                 578630.jpg 

                         M. Mustuainen kehässä

 

                  578631.jpg 

                                

                  578633.jpg

                             V. Valkuainen kaunistelee

 

                  578635.jpg

                                  Konttorien kattoluukuttajat

Kevät terveisin,   Viivi-rinsessa