Mingo käväisi perjantaina ultrassa ja kyllä siellä pentuja viipotti  ! Ei mainaa millään jaksaa odottaa muutamaa viikkoa, että ne syntyvät. Ultran jälkeen Mikke pääsi yli 10cm turkistaan. Nakuperro kasvattelee nyt lähes kaljua mahaansa.


Pää jo ajeltuna

Tulevan pentueen iskä Diego käväisi ensimmäistä kertaa näyttelyissä  Tuusniemellä 21.2.2010. Tuomarina oli Markku Santamäki ja tuloksena EH NUK2. Arvostelu oli erittäin hyvä! Onnea Diegon taustajoukoille!!! Hieno poika se onkin!

Viiviltä on nyt poistettu vialliset hampaat ja tyttö on parantunut leikkauksesta hyvin. Viivi on ollut kovin iloinen ja leikkisä leikkauksen jälkeen. Ruokakin on maistunut normaalia paremmin, joten suu on varmasti ollut kovin kipeä. Kontrolliin ollaan menossa viikon päästä, että lääkäri saa tarkistaa lopputuloksen.

Ystävänpäivää edeltänä päivänä oltiin kavereiden kanssa lenkkeilemässä ja paistamassa makkaraa Näsijärven rannalla. Paikalla oli Enna ja Santtu, Amppu perheineen, Lennu perheineen ja Tampereen uusi perrovahvistus Dimas emäntänsä Tuijan kanssa. Jokaisen pää taisi mennä aivan pyörälle pikku Dimaksesta.



Lennu


Amppu


Makkaranpaiston viralliset valvojat


Seran jalka on parantunut hienosti ja nyt ollaan aloitettu jalan kuntoutus. Jossakin vaiheessa keväällä olisi tarkoitus käydä vielä klinikalla ultraamassa hankoside, että saadaan varmistus asialle. Nyt on alkanut uuden satulan metsästys jonka jälkeen tyttö lähtee ratsutukseen. Tällä välillä minä saan keskittyä täysin pentujen hoitoon.