519565.jpg

 

Ihanan lämmin (ja VAPAA) viikonloppu. Ollaan lomailtu vanhempieni luona "maalla". Elukat on saanut olla ulkona vapaana kaikki päivät. Grillattu on taas paljon :P:P nam nam.....

 

Lauantaina aamutallin jälkeen aattelin vähän kiusata Seraa ja laittaa pitkästä aikaa kunnon juoksutusvehkeet niiskaan ja laittaa se vähän töihin. Neiti oli tosi kuuliainen ja ihana. Kaikki meni tosi  hyvin.Olin onnesta soikeena, kun tauon jälkeen toimi ilman kummempia tappeluita.Saatiin kumminkin yksi pieni "kommunikointihäiriö" aikaiseksi, kun neiti ei olisi halunnut tulla talliin sisään, kun ulkona oli niin hieno päivä. Vedätetäänköhän mua ?!? :D

Mingon kanssa oltiin menossa mätsäriin, mutta paikalla ei ollutkaan ketään. Näköjään olivat peruuttaneet sen tai jotain :(. Seuraavia odotellessa... Mikke on keksinyt uuden hauskan leikin. Se puhaltelee nenällään ilmakuplia vesikippoon! Saas nähdä mitä likka keksii kun näkee järven ensimmäistä kertaa :D.

Viivi on leikkinyt keskenään pallolla nyt 3 päivää. Se on aivan sekaisin. Mitään ei voi tehdä ellei pallo ole vieressä :). Yöksi pallo on piilotettu, että rouva voi vähän levähtää pallovahdistaan. Viivi on todennäköisesti piilottanut itselleen johonkin ulos varapalloja. Kun siltä otta pallon pois niin hetken päästä se tulee taas jostain eri pallo suussaan. Hassu piski :D! 

Laitan lisää kuvia photobuckettiin! 

519559.jpg

Herra paistattelee

519552.jpg

Äippä ei varmaan huomaa jos maistan vähän sen palloo...

519553.jpg

Nam nam...

519554.jpg

oho kuka sammutti valot??

519560.jpg

Tallin yläkertalaiset käyttää häikäilemättömästi naapureitaan hyväksi ja repii sisustustarpeet hevosten pyllyn päältä :D. Mahtaa tulla Tikarin talviturkista makee sänky uusille asukkaille!