Mingo pääsi karvoistaan viikko sitten. Tarkoitus oli säästellä turkkia talven yli, mutta eihän siitä mitään tullut takkujen takia. Mikke oli jo rapsutus kiellossa, kun turkki rupesi huopaantumaan niin kovin :). Tukka oli ajettaessa niin takussa että oli hyvä että sain trimmerin 1,6mm terän edes puremaan siihen. Neiti suuttui tukan ajelusta ja laittoi koko ajan vastaan niin paljon kuin voi, mutta sain sen loppujen lopuksi ajeltua,yksin.
Oltiin ajelun takia Mingon kanssa kylppärissä varmaan reilut pari tuntia. Lopuksi vielä pesin Mingosta kaikki ylimääräiset irtokarvat pois. Kun päästin Mingon hepuleissaan ulos kylppäristä nakuna ja märkänä, Viivi ei tunnistanut sitä aluksi ollenkaan! Viivi ärähti Mingolle oikein kunnolla ja alisti sen samantien ja  vasta sen jälkeen haistoi takapäätä, että kukas sinä siis oikein olet ja mistä tulet :). Hetken päästä  Viivi rouva tajusi rotan olevankin pikku-Mikke ja hepuloivat yhdessä Mingon kuivaksi.

Nyt täällä sitten hiipii pieni, sininen nakurotta, oikein rokkihiiri! Pientä mykkäkoulua olen havainnut ajelun takia, mutta nyt neiti rupee olemaan jo oma itsensä kun vähän lämmitteli sitä uusilla leluilla ja sian sorkalla :).

On saanut kyllä pidätellä naurua, kun laittaa Mingolle toppatakin päälle ulosmentäessä. Neiti kävelee kuin vanhan ajan pattereilla toimivat lelukoirat!Tikkujalat suorina tikittää muutaman sentin askelia nopeeseen tahtiin :D hahahaahaa!Ja ilme on semmoinen kuin Karvisella aina sarjakuvissa, silmät puoli tangossa, "kun ei vaan voi vähempää kiinnostaa" :D!No eiköhän se turkki taas nopeasti kasva takaisin, vaikka nyt on kovin lyhyt.

Nerille on tullut kennelliitosta postia, vahvistukset lonkka- ja kyynärkuviin. Molemmat säilyivät samana minä lähtivätkin eli lonkat A-A ja kyynärät 0-0!Loistavaa!Nerille onkin luvassa agiliitoa seuraavaksi ;).
Myös Fiia kävi kuvauttamassa lonkat ja kyynärät. Ne lähtivät kennelliittoon myös A-A:na ja 0-0:na!Hienoa hienoa!
Molemmat Fiia ja Neri kävivät näyttäytymässä Kajaani KV:ssä. Molemmat saivat H ja hienot arvostelut. Taas tätä kummallista näyttelymaailmaa: jos arvostelussa kaikki on hyvin niin miksi arvosanaksi H?!
Tämä on tätä , ei muuta kun uudestaan vain!:)

Muutama huonolla kameralla otettu huono kuva:

1198659.jpg
Ai pallo!?!?! MISSÄ????

1198633.jpg
Mulla onkin pallo!!

1198636.jpg
Sitä et sä saakkaan!

1198643.jpg
En päästä irti ikinä!!En ikinä!!

1198646.jpg
TYHMÄ!!!

1198649.jpg
...Tosi tyhmä!!!

1198653.jpg
Ruokajonossa

1198656.jpg
Pliis anna jo...